Kundtjänst – frakt och leverans

Leverans- och betalningsinformation

Du kan lita på oss!

Vi strävar efter bästa möjliga service och vill att du som kund ska vara helt nöjd och vi svarar i telefon på 08-55 62 11 70 under kontorstid men du är också välkommen att besöka oss på vårt kontor/lager Götlundagatan 34, Hagsätra Industriområde. Karta här! 
Du kan också maila ditt ärende till casamja@casamja.se

Öppettider vid jul och nyår

Vi stänger klockan 12.00 den 23 december. Vi håller stängt den 28, 29 och 30 december och alla röda dagar. 4:e januari har vi öppet som vanligt mellan 7.00-16.00 och den 6:e har vi helt stängt. Den 7:e har vi öppet 7.00-16.00 och den 8:e 7.00-15.00. Måndagen den 11:e januari återgår vi till normala öppettider.

Priser

Då vår e-handel bara är öppen för företagskunder så visas priser i shopen exklusive svensk moms. För dig som vill handla våra produkter och är privatkund så hänvisar vi till vår återförsäljare www.leifarvidsson.se där vårt sortiment (undantaget Spiskåpor) finns tillgängligt även för dig och med betalning med kort eller med Klarna. För dig som företagskund med ett prisavtal så visas dina nettopriser när du är inloggad. Vi reserverar oss för prisjusteringar på grund av leverantörer, valutaförändringar eller andra faktorer som vi ej kan påverka. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel och förbehåller oss rätten till ändring av priser utan föregående avisering.

Fraktkostnad

På alla order i vår e-handel om minst 125:- plus moms*, om du inte har ett avtal som specificerar mottagarfrakt.

Ej utland

Vår e-handel är endast öppen för Svenska företag. För utländska företag ber vi dig kontakta oss per telefon.
Our webshop is only open for Swedish customers. For customers aboad please contact us by e-mail casamja@casamja.se or phone +46 (0)8-55621170.
Endast ordinarie fraktsätt med DHl eller PostNord kan expedieras över vår webbshop. För särskilda önskemål såsom expressfrakt eller bud, vänligen ring in din beställning.

Faktura:

Som företagskunder handlar du mot  faktura och vi genomför automatisk kreditprövning och om ej godkänd kommer leverans att nekas.

Leveranstid:

Vi strävar efter kortast möjliga leveranstid och beställningar som inkommer innan klockan 10.00 helgfri vardag skickas normalt samma dag, men senast nästkommande helgfria vardag. Undantag kan dock förekomma. Vid leveranstider längre än en vecka kontaktar vi dig för att kunna erbjuda bästa service.

Garantier:

Vi strävar efter en snabb och generös hantering av eventuella reklamationer. Ring oss om du av någon anledning inte är nöjd med produkt eller service så lovar vi att göra vårt bästa för att rätta till felet på ett snabbt och smidigt sätt! Vi lämnar normalt 1 års garanti på våra produkter om inget annat är kommunicerat och garantin omfattar materialfel eller fel i tillverkningen. För alla garantiärenden, kontakta oss för bekräftelse innan returnering. Till varan måste kopia på originalkvitto bifogas. Casamja AB avgör efter bedömning om garantin ska godkännas och om varan ska repareras eller bytas. Garantin gäller ej för skador uppkomna vid felaktig eller vårdslös användning, olyckor, eller reparationer som ej gjorts av godkänd serviceverkstad. Följdfel ersätts ej.

Byten och återköp:

Byten och återköp måste ske inom 14 dagar från leverans och måste bekräftas av Casamja AB innan returnering genom att kontakta oss. Ring 08-55 62 11 70 eller maila casamja@casamja.se för information. Varan måste vara i originalskick och måste kunna säljas som ny. Använda, monterade, smutsiga, skadade eller ej kompletta varor återtas ej. Om du ångrar ditt köp står du som kund för fraktkostnaden åt båda håll.

Kontaktuppgifter:

Vi garanterar att de adressuppgifter du lämnar till oss vid köp inte på något sätt kommer att spridas vidare, utan endast användas av oss i vår kontakt med dig som kund. Efter genomfört köp kan du komma att få mer information av oss i form av nyhetsbrev eller produktinformation. Du kan när som helst kontakta oss om du inte vill ha mer information. Genom att köpa från Casamja AB accepterar du dessa avtalsvillkor (och de aktuella villkor som gäller vid tiden för din beställning) samt samtycker till vår e-post och integritetspolicy.