Det händer grejer!

Vi vill härmed informera om en bolagsförändring som sker från 1 januari 2021 där verksamheten i Casamja AB flyttas över till LA Leif Arvidsson AB och Acticon AB.

I december 2018 förvärvades Casamja AB av företaget LA Leif Arvidsson som är en del av Herencokoncernen och som fram tills nu drivit Casamja som ett dotterbolag.

Nu tas nästa steg i ambitionen att stärka marknadspositionen för Casamjas produkter genom attlåta produktsortimentet med bostadsanpassade Spiskåpor gå över till bolaget Acticon AB som ingår i Herenco koncernen och som idag har en stark marknadsposition inom Storkökskåpor för restaurang, skolor och företag.

Casamjas välkända uteluftsdon Omega med tillhörande ljudfällor samt Strypinsatser och Överluftsdon flyttas över till moderbolaget LA Leif Arvidsson AB där dom redan idag utgör en viktig del i sortimentet för bostadsventilation.

Men det mesta kommer trots allt vara sig likt efter nyår!

Verksamheten finns kvar på Götlundagatan 34 och här hittar du samma personer som innanmen med följande nya kontaktuppgifter.
Volkan Yarar som ansvarar för Spiskåpor når du från nyår på en ny mejladress:
volkan.yarar@acticon.se och hans telefonnummer 073-3496484.

Daniel Modig och Tess Haga som ansvarför Omega-sortimentet och övriga produkternår du från nyår på följande nya mejladresser:
daniel.modig@leifarvidsson.se med telefonnummer 08-55621172 eller 070-3996497
tess.haga@leifarvidsson.se med telefonnummer 08-55621175 eller 076-2321982

Affärer som vanligt - Business as usual!

Vi vill med denna information att du som kund, leverantör och samarbetspartner skall känna digtrygg med den nu aviserade förändringen av vår verksamhet och att du precis som vi på Casamja ser nya spännande möjligheter med det som sker efter nyår.

Har du frågor så är jag eller mina kollegor inte längre bort än ett mejleller telefonsamtal hälsar per.wickert@casamja.se , 070-6780828, VD Casamja AB

Ansvariga för verksamheten i Casamja efter nyår är:
tommy.kreivi@acticon.se VD Acticon AB
mattias.park@leifarvidsson.se, VD LA Leif Arvidsson AB